Issol zelf spreekt van het "grootste glazen zonnepaneel van Frankrijk". Het dak is 180 meter lang en 14 meter breed, en heeft een energieproductie die overeenstemt met het jaarlijkse verbruik van 70 gezinnen.

De infrastructuur is het werk van het Belgische bedrijf Issol uit Thimister, in de provincie Luik.Issol, dat het project financierde voor 1,2 miljoen euro, blijft 21 jaar lang eigenaar van de installatie.

Naast het station beschikt het "Centre del món" over een complex van drie verdiepingen met handelszaken en kantoren.

Bij Issol, dat een omzet boekt van 12 miljoen euro, werkt een tachtigtal mensen.

Issol zelf spreekt van het "grootste glazen zonnepaneel van Frankrijk". Het dak is 180 meter lang en 14 meter breed, en heeft een energieproductie die overeenstemt met het jaarlijkse verbruik van 70 gezinnen. De infrastructuur is het werk van het Belgische bedrijf Issol uit Thimister, in de provincie Luik.Issol, dat het project financierde voor 1,2 miljoen euro, blijft 21 jaar lang eigenaar van de installatie. Naast het station beschikt het "Centre del món" over een complex van drie verdiepingen met handelszaken en kantoren. Bij Issol, dat een omzet boekt van 12 miljoen euro, werkt een tachtigtal mensen.