De eerste nieuwe vakbeurs heet Elektrotechniek België, en vindt plaats van 17 tot 19 november in Brussel. De beurs voor de elektrotechnische sector wordt al veertig jaar in Nederland georganiseerd.

Fisa is in België naar eigen zeggen marktleider met bouw- en woongerelateerde beurzen als Batibouw, Cocoon, Sfeer en In Wonen, met in totaal meer dan 500.000 bezoekers.

VNU Exhibitions Europe is dan weer marktleider in Nederland met een pakket van ruim vijftig titels. Het is al in België actief met beurzen als Infosecurity, Storage Expo en VSK België.

"Deze joint venture past perfect in de strategie van Fisa om ook in

de Belgische B2B-sector (business-to-business) haar voortrekkersrol te spelen", verklaart Philippe Lhomme, voorzitter van Fisa, in een persbericht.

De eerste nieuwe vakbeurs heet Elektrotechniek België, en vindt plaats van 17 tot 19 november in Brussel. De beurs voor de elektrotechnische sector wordt al veertig jaar in Nederland georganiseerd. Fisa is in België naar eigen zeggen marktleider met bouw- en woongerelateerde beurzen als Batibouw, Cocoon, Sfeer en In Wonen, met in totaal meer dan 500.000 bezoekers. VNU Exhibitions Europe is dan weer marktleider in Nederland met een pakket van ruim vijftig titels. Het is al in België actief met beurzen als Infosecurity, Storage Expo en VSK België. "Deze joint venture past perfect in de strategie van Fisa om ook in de Belgische B2B-sector (business-to-business) haar voortrekkersrol te spelen", verklaart Philippe Lhomme, voorzitter van Fisa, in een persbericht.