Volgens de Spaanse media lopen de huurprijzen op tot 4.000 euro, maar de Catalaanse krant Vanguardia meldt dat het niet echt storm loopt voor de verhuurders. Dat zou te maken hebben met de indrukwekkende veiligheidsmaatregelen tijdens het pausbezoek.

Bewoners en handelaars in de buurt van de basiliek Sagrada Familia die door de paus in Barcelona zal ingewijd worden, moeten hun identiteit en verblijfplaats bewijzen om toegang te krijgen tot de zone waar paus Benedictus XVI langskomt.

Paus Benedictus XVI brengt zaterdag 6 november een bezoek aan Sint-Jacob van Compostella, zondag is hij te gast in Barcelona.

Volgens de Spaanse media lopen de huurprijzen op tot 4.000 euro, maar de Catalaanse krant Vanguardia meldt dat het niet echt storm loopt voor de verhuurders. Dat zou te maken hebben met de indrukwekkende veiligheidsmaatregelen tijdens het pausbezoek. Bewoners en handelaars in de buurt van de basiliek Sagrada Familia die door de paus in Barcelona zal ingewijd worden, moeten hun identiteit en verblijfplaats bewijzen om toegang te krijgen tot de zone waar paus Benedictus XVI langskomt. Paus Benedictus XVI brengt zaterdag 6 november een bezoek aan Sint-Jacob van Compostella, zondag is hij te gast in Barcelona.