De specialist in bouwbeurzen sloot zijn boekjaar af in juni. De omzet ging van 80,6 naar 91 miljoen euro, de bedrijfscashflow van 8,5 naar 12,1 procent. "Mensen blijven sterk geïnteresseerd in bouwen", verklaart eigenaar en groeps-CEO Eric Everard. "Door daar creatief op in te spelen kunnen we de crisis niet alleen overleven, maar ook counteren." Evrard werd in 2012 Manager de l'Année van Trends-Tendances.

Artexisheeft 25 jaar ervaring in de bouwbeurssector. Artexis Group overkoepelt beurzen als het bouw- en immosalon bis,Bois&Habitat, bouw&reno, Energie&Habitat, Hout&Habitat en Realty. In november organiseert het voor de eerste keer Tips&Tricks in Antwerp Expo.

"Stilaan wordt bouwen onbetaalbaar", verklaart Bob Christiaens, group exhibition manager building en stichter van bis, op een evenement in Luzern met vertegenwoordigers van de Belgische bouwsector. "Dus bouwen de mensen meer zelf. Met Tips & Tricks organiseren we een evenement waar mensen leren hoe ze een deur of een vloer moeten bouwen. We rekenen op 10.000 tot 15.000 bezoekers. Professionals in bouwmaterialen geven praktische tips. Mijn droom is de uitbouw van het Tomorrowland van de zelfbouwsector."

Met zijn vier vestigingen, in Gent (Flanders Expo), Antwerpen (Antwerp Expo, anderhalf jaar geleden overgenomen van Banimmo) en Namen (Namur Expo en Namur Palais des Congrès), beheert Artexis een netwerk van expohallen in België. Elk jaar worden zo'n 400 beurzen en evenementen georganiseerd, die meer dan 15.000 exposanten en 2 miljoen bezoekers aantrekken. Trends vernam ook dat een nieuwe concessie in Bergen (een gebouw ontworpen door architect Daniel Libeskind) onderhandeld zal worden.

Artexis Group heeft 330 medewerkers en activiteiten in vijftien landen.

De specialist in bouwbeurzen sloot zijn boekjaar af in juni. De omzet ging van 80,6 naar 91 miljoen euro, de bedrijfscashflow van 8,5 naar 12,1 procent. "Mensen blijven sterk geïnteresseerd in bouwen", verklaart eigenaar en groeps-CEO Eric Everard. "Door daar creatief op in te spelen kunnen we de crisis niet alleen overleven, maar ook counteren." Evrard werd in 2012 Manager de l'Année van Trends-Tendances.Artexisheeft 25 jaar ervaring in de bouwbeurssector. Artexis Group overkoepelt beurzen als het bouw- en immosalon bis,Bois&Habitat, bouw&reno, Energie&Habitat, Hout&Habitat en Realty. In november organiseert het voor de eerste keer Tips&Tricks in Antwerp Expo."Stilaan wordt bouwen onbetaalbaar", verklaart Bob Christiaens, group exhibition manager building en stichter van bis, op een evenement in Luzern met vertegenwoordigers van de Belgische bouwsector. "Dus bouwen de mensen meer zelf. Met Tips & Tricks organiseren we een evenement waar mensen leren hoe ze een deur of een vloer moeten bouwen. We rekenen op 10.000 tot 15.000 bezoekers. Professionals in bouwmaterialen geven praktische tips. Mijn droom is de uitbouw van het Tomorrowland van de zelfbouwsector."Met zijn vier vestigingen, in Gent (Flanders Expo), Antwerpen (Antwerp Expo, anderhalf jaar geleden overgenomen van Banimmo) en Namen (Namur Expo en Namur Palais des Congrès), beheert Artexis een netwerk van expohallen in België. Elk jaar worden zo'n 400 beurzen en evenementen georganiseerd, die meer dan 15.000 exposanten en 2 miljoen bezoekers aantrekken. Trends vernam ook dat een nieuwe concessie in Bergen (een gebouw ontworpen door architect Daniel Libeskind) onderhandeld zal worden.Artexis Group heeft 330 medewerkers en activiteiten in vijftien landen.