Wie op zoek gaat naar een appartement aan zee moet rekening houdenmet een gemiddelde vraagprijs van 288.000 euro, meldt Het Nieuwsblad vrijdag.

De vastgoedsector aan de kust heeft zware jaren achter de rug, maar nu lijkt de crisis definitief achter de rug. Uit cijfers van Immotheker blijkt dat de gemiddelde vraagprijs voor de appartementen stijgt. De flats staan minder lang op de markt en er worden er ook meer verkocht dan vorig jaar.

In Knokke-Heist ligt de vraagprijs voor een appartement nog altijd het hoogst. Wie daar iets wil vinden, legt het best iets meer dan 750.000 euro opzij, een behoorlijke stijging (+4,5 procent) tegenover vorig jaar.

Ook in onder meer Koksijde (+12,5 procent) en De Haan (+15,6 procent) gaan de prijzen nog fors de hoogte in.

Wie op zoek gaat naar een appartement aan zee moet rekening houdenmet een gemiddelde vraagprijs van 288.000 euro, meldt Het Nieuwsblad vrijdag. De vastgoedsector aan de kust heeft zware jaren achter de rug, maar nu lijkt de crisis definitief achter de rug. Uit cijfers van Immotheker blijkt dat de gemiddelde vraagprijs voor de appartementen stijgt. De flats staan minder lang op de markt en er worden er ook meer verkocht dan vorig jaar. In Knokke-Heist ligt de vraagprijs voor een appartement nog altijd het hoogst. Wie daar iets wil vinden, legt het best iets meer dan 750.000 euro opzij, een behoorlijke stijging (+4,5 procent) tegenover vorig jaar. Ook in onder meer Koksijde (+12,5 procent) en De Haan (+15,6 procent) gaan de prijzen nog fors de hoogte in.