Sinds de start van het Bethlehemproject zijn 40 leegstaande panden van de Kerk in samenwerking met sociale vastgoedkantoren tot sociale woningen verbouwd. De woningen huisvesten ongeveer 400 mensen met een laag inkomen.

Het aartsbisdom Mechelen-Brussel richtte het Bethlehemfonds in samenwerking met de Koning Boudewijnstichting op. Het pand dat in aanwezigheid van kardinaal Godfried Danneels en Jozef De Kesel, hulpbisschop voor Brussel, werd ingewijd, ligt in de Lefrancqstraat.

"Elk jaar komen er één of twee gebouwen bij", zei coördinatrice Marie-Françoise Boveroulle. In oktober gaat een nieuwe werf van start in de Kapucijnenstraat in het centrum van Brussel.

Sinds de start van het Bethlehemproject zijn 40 leegstaande panden van de Kerk in samenwerking met sociale vastgoedkantoren tot sociale woningen verbouwd. De woningen huisvesten ongeveer 400 mensen met een laag inkomen. Het aartsbisdom Mechelen-Brussel richtte het Bethlehemfonds in samenwerking met de Koning Boudewijnstichting op. Het pand dat in aanwezigheid van kardinaal Godfried Danneels en Jozef De Kesel, hulpbisschop voor Brussel, werd ingewijd, ligt in de Lefrancqstraat. "Elk jaar komen er één of twee gebouwen bij", zei coördinatrice Marie-Françoise Boveroulle. In oktober gaat een nieuwe werf van start in de Kapucijnenstraat in het centrum van Brussel.