'Bijzonder verheugd', noemt CEO Vincent Rouaix van de Franse ICT-integrator GFI zich over het resultaat van het vriendschappelijk bod op Realdolmen. Nu 88,92 procent van de aandelen is ingeleverd, zal GFI het bod heropenen tussen 5 juni en 25 juni om 16 uur.

De betaling van de 37 euro per alvast ingebracht aandeel gebeurt op 12 juni.

De resultaten van de heropening worden meegedeeld op 27 juni en de uitbetaling voor de tweede golf aandelen is voorzien voor 4 juli 2018.

Aandeelhouders zijn vrij om in te gaan op het bod, maar als meer dan 95 procent van de door Realdolmen uitgegeven aandelen in het bod zijn ingebracht, volgt een 'squeeze-out', waarbij de achterblijvers verplicht worden om te verkopen.

'Bijzonder verheugd', noemt CEO Vincent Rouaix van de Franse ICT-integrator GFI zich over het resultaat van het vriendschappelijk bod op Realdolmen. Nu 88,92 procent van de aandelen is ingeleverd, zal GFI het bod heropenen tussen 5 juni en 25 juni om 16 uur. De betaling van de 37 euro per alvast ingebracht aandeel gebeurt op 12 juni. De resultaten van de heropening worden meegedeeld op 27 juni en de uitbetaling voor de tweede golf aandelen is voorzien voor 4 juli 2018. Aandeelhouders zijn vrij om in te gaan op het bod, maar als meer dan 95 procent van de door Realdolmen uitgegeven aandelen in het bod zijn ingebracht, volgt een 'squeeze-out', waarbij de achterblijvers verplicht worden om te verkopen.