Foto

In beeld: maak kennis met de Vlaamse Gazellen

Trends stelt elk jaar de rangschikking op van de snelst groeiende bedrijven, de Trends Gazellen. De editie 2019 opende met de rangschikking voor Brussel. Na alle provincies werden de snelste groeiers van heel Vlaanderen bekendgemaakt.

In beeld: Trends Legal Awards

De uitreiking van de Trends Legal Awards vond plaats tijdens een exclusief galadiner in de Event Lounge in Brussel in aanwezigheid van meer dan 450 advocaten, bedrijfsjuristen en andere professionals uit de juridische sector.

In beeld: Trends Summer University

'Artificial intelligence, uitdaging én opportuniteit voor de bedrijfswereld'. Dat was het thema van de Trends Summer University 2018. Herbeleef het exclusief event in hotel La Réserve in Knokke.

In beeld: opbergmeubels voor de massa

Kewlox kleurt op meer dan één terrein buiten de lijntjes. Zo bestaat de catalogus sinds de jaren zestig uit één type kast. Bovendien produceert Kewlox alles in België en kunt u in de fabriekswinkel in Eghezée uw kast ontwerpen, bestellen en meteen meenemen.

In beeld: Trends Gazellen Antwerpen

Trends bekroont dit jaar opnieuw de snelst groeiende bedrijven. Na de Vlaams-Brabantse, de Limburgse en de West-Vlaamse kwamen de Antwerpse Gazellen aan de beurt.

In beeld: Elke winter sneeuwballen

Sinds vier jaar kunnen we gerust zijn. Er zijn elke winter sneeuwballen. De jonge ondernemer Tanguy Serraes blaast de Gentse lekkernij nieuw leven in.