Trends en Trends-Tendances bekronen op 19 juni de nieuwe CFO van het jaar, editie 2013. De titel van beste financieel directeur van het jaar werd vorig jaar voor het eerst uitgereikt aan Chris Buyse, de CFO van Thrombogenics, voor zijn aandeel in het succesverhaal dat het biotechbedrijf tot nu heeft geschreven.

De jury - bestaande uit Laurent Carlier (CFO van Befimmo), Jan Staelens (CFO van Roularta), Bruno Colmant (director Roland Berger), Wim Goossens (Hoofd Corporate Finance BNP Paribs Fortis), Filip Roodhooft (gewoon hoogleraar Vlerick Leuven Gent), Guy Legrand (redacteur Trends-Tendances) en Johan Van Overtveldt (hoofdredacteur Trends) - selecteerde de volgende tien CFO's als genomineerden om Chris Buysse op te volgen: Luc Popelier (KBC Groep), Nathasja Van Bael (ZNA), Karen Van Griensven (Melexis), Pierre Winand (bpost), Jan Gesquière (Elia), Eric Pulinx (bpost bank), Frédéric Deslypere (Etex), Jacques Galloy (EVS), Sonja Rothiers (AXA Belgium) en Bernard de Laguiche (Solvay).

Deze CFO's speelden het voorbije jaar stuk voor stuk een cruciale rol in de uitbouw van hun bedrijf. Niet alleen als de mannen of vrouwen die de centen beheren en het bedrijf financieren, maar ook als strategen die mee nadenken over de toekomst van hun onderneming. U ontdekt in dit dossier wie deze tien genomineerden zijn en hoe ze zich het voorbij jaar onderscheidden.

Trends en Trends-Tendances bekronen op 19 juni de nieuwe CFO van het jaar, editie 2013. De titel van beste financieel directeur van het jaar werd vorig jaar voor het eerst uitgereikt aan Chris Buyse, de CFO van Thrombogenics, voor zijn aandeel in het succesverhaal dat het biotechbedrijf tot nu heeft geschreven. De jury - bestaande uit Laurent Carlier (CFO van Befimmo), Jan Staelens (CFO van Roularta), Bruno Colmant (director Roland Berger), Wim Goossens (Hoofd Corporate Finance BNP Paribs Fortis), Filip Roodhooft (gewoon hoogleraar Vlerick Leuven Gent), Guy Legrand (redacteur Trends-Tendances) en Johan Van Overtveldt (hoofdredacteur Trends) - selecteerde de volgende tien CFO's als genomineerden om Chris Buysse op te volgen: Luc Popelier (KBC Groep), Nathasja Van Bael (ZNA), Karen Van Griensven (Melexis), Pierre Winand (bpost), Jan Gesquière (Elia), Eric Pulinx (bpost bank), Frédéric Deslypere (Etex), Jacques Galloy (EVS), Sonja Rothiers (AXA Belgium) en Bernard de Laguiche (Solvay). Deze CFO's speelden het voorbije jaar stuk voor stuk een cruciale rol in de uitbouw van hun bedrijf. Niet alleen als de mannen of vrouwen die de centen beheren en het bedrijf financieren, maar ook als strategen die mee nadenken over de toekomst van hun onderneming. U ontdekt in dit dossier wie deze tien genomineerden zijn en hoe ze zich het voorbij jaar onderscheidden.