De ongeveer zes miljoen Belgische belastingplichtigen kunnen weer aan de slag via Tax-on-web. De elektronische aangiftes kunnen nog ingediend worden tot 15 juli. Dat meldt de Federale overheidsdienst Financiën.

De voordelen van Tax-on-web

De voordelen van Tax-on-web zijn volgens Financiën dat de aangifte al deels vooraf is ingevuld, de onmiddellijke berekeningen en ontvangstmelding, de milieuvriendelijkheid, snelheid en de mogelijkheid om een voorlopige versie op te slaan.

Vorig jaar deden 3.048.968 personen een elektronische aangifte. Het streefcijfer voor dit jaar bedraagt 3.100.000.

Papieren aangifte

Tax on webbers krijgen vanaf dit jaar ook de vraag of ze nog een papieren aangifte wensen te ontvangen. Die worden tussen 13 april en 4 mei verstuurd. Ze kunnen ingediend worden tot 30 juni of twee weken eerder dan via Tax-on-web.

De deadline voor mandatarissen valt zoals steeds later op het jaar en ligt op 30 oktober. (Belga)

De ongeveer zes miljoen Belgische belastingplichtigen kunnen weer aan de slag via Tax-on-web. De elektronische aangiftes kunnen nog ingediend worden tot 15 juli. Dat meldt de Federale overheidsdienst Financiën. De voordelen van Tax-on-web De voordelen van Tax-on-web zijn volgens Financiën dat de aangifte al deels vooraf is ingevuld, de onmiddellijke berekeningen en ontvangstmelding, de milieuvriendelijkheid, snelheid en de mogelijkheid om een voorlopige versie op te slaan. Vorig jaar deden 3.048.968 personen een elektronische aangifte. Het streefcijfer voor dit jaar bedraagt 3.100.000. Papieren aangifte Tax on webbers krijgen vanaf dit jaar ook de vraag of ze nog een papieren aangifte wensen te ontvangen. Die worden tussen 13 april en 4 mei verstuurd. Ze kunnen ingediend worden tot 30 juni of twee weken eerder dan via Tax-on-web. De deadline voor mandatarissen valt zoals steeds later op het jaar en ligt op 30 oktober. (Belga)