Dat is vernomen in vakbondskringen. Donderdag al veroorzaakte een stakingsdag tegen de plannen van de Franse president hinder voor onder meer trein- en luchtverkeer.

De vakbonden zijn vastberaden hun acties voort te zetten. De stakingsdag donderdag was volgens hen met drie miljoen manifestanten een succes. Cijfers van de regering hebben het over een miljoen gemobiliseerden.

Met de acties willen de vakbonden protesteren tegen de plannen van de regering-Sarkozy om de pensioenleeftijd op te trekken van 60 naar 62 jaar.

Dat is vernomen in vakbondskringen. Donderdag al veroorzaakte een stakingsdag tegen de plannen van de Franse president hinder voor onder meer trein- en luchtverkeer. De vakbonden zijn vastberaden hun acties voort te zetten. De stakingsdag donderdag was volgens hen met drie miljoen manifestanten een succes. Cijfers van de regering hebben het over een miljoen gemobiliseerden. Met de acties willen de vakbonden protesteren tegen de plannen van de regering-Sarkozy om de pensioenleeftijd op te trekken van 60 naar 62 jaar.