"In Frankrijk leert een dergelijke belasting dat de kosten van de operatie hoger liggen dan de opbrengst. Ofwel mik je op de hele hoge vermogens, en die zijn dan weg, waardoor je niks binnen krijgt."

"Ofwel mik je op de bevolkingsklasse daar net onder, en dan tref je een groot deel van de bevolking die al zwaarder dan gemiddeld belast wordt en telkens opnieuw getroffen wordt. Ik heb geen probleem met belastingen, en dat rijke mensen meer betalen is voor mij ook geen probleem. Maar deze maatregel stoot me tegen de borst, wegens unfair."

"In Frankrijk leert een dergelijke belasting dat de kosten van de operatie hoger liggen dan de opbrengst. Ofwel mik je op de hele hoge vermogens, en die zijn dan weg, waardoor je niks binnen krijgt.""Ofwel mik je op de bevolkingsklasse daar net onder, en dan tref je een groot deel van de bevolking die al zwaarder dan gemiddeld belast wordt en telkens opnieuw getroffen wordt. Ik heb geen probleem met belastingen, en dat rijke mensen meer betalen is voor mij ook geen probleem. Maar deze maatregel stoot me tegen de borst, wegens unfair."