"Miljoenen euro worden dagelijks verloren door administratieve rompslomp en vertragingen door ingewikkelde regelgeving. Het efficiënter maken van de overheid en zelfs het privatiseren van een aantal overheidsdiensten is noodzakelijk."

"Vermogenswinstbelasting is volgens mij verantwoord. De belastingsdruk zou wel best in lijn liggen met onze buurlanden. Samengevat: bijkomende belastingen 'ja', maar op een slimme manier die het ondernemerschap niet ontmoedigt en die gepaard gaat met forse bezuiniging van het overheidsapparaat."

"Miljoenen euro worden dagelijks verloren door administratieve rompslomp en vertragingen door ingewikkelde regelgeving. Het efficiënter maken van de overheid en zelfs het privatiseren van een aantal overheidsdiensten is noodzakelijk." "Vermogenswinstbelasting is volgens mij verantwoord. De belastingsdruk zou wel best in lijn liggen met onze buurlanden. Samengevat: bijkomende belastingen 'ja', maar op een slimme manier die het ondernemerschap niet ontmoedigt en die gepaard gaat met forse bezuiniging van het overheidsapparaat."