De twee zagen elkaar woensdagavond laat in Brussel. Dat heeft het bureau van de Griekse premier donderdagochtend laten weten. Details over de ontmoeting zijn niet bekend.

Later donderdag komen de 27 staatshoofden en regeringsleiders van de EU samen in Brussel. Het is de eerste formele EU-top van Herman Van Rompuy, als permanente voorzitter van de Europese Raad. Onder meer de grote financiële problemen in Griekenland zullen er besproken worden.

Verschillende EU-leiders, onder wie Frans president Nicolas Sarkozy, dringen erop aan dat de leiders van de eurolanden voor de top samenzitten over Griekenland.

De twee zagen elkaar woensdagavond laat in Brussel. Dat heeft het bureau van de Griekse premier donderdagochtend laten weten. Details over de ontmoeting zijn niet bekend. Later donderdag komen de 27 staatshoofden en regeringsleiders van de EU samen in Brussel. Het is de eerste formele EU-top van Herman Van Rompuy, als permanente voorzitter van de Europese Raad. Onder meer de grote financiële problemen in Griekenland zullen er besproken worden. Verschillende EU-leiders, onder wie Frans president Nicolas Sarkozy, dringen erop aan dat de leiders van de eurolanden voor de top samenzitten over Griekenland.