In een gesprek met de krant le Parisien meent de socialistische minister, die ook bevoegd is voor Economie, dat "het debat rond de belasting is afgesloten", en dat de betrokkenen "begrepen hebben dat ze de belasting zullen moeten en kunnen betalen".

Hij herhaalt dat het om een tijdelijke heffing gaat, en dat die eind 2014 eindigt.

Moscovici wees er ook op dat diegenen die toch verleid zouden worden een fiscale vlucht naar het buitenland, "er goed aan doen om twee keer na te denken" na wat er is gebeurd met de Franse zakenman Bernard Arnault. Door de Belgische nationaliteit aan te vragen leed die volgens de minister enorme imagoschade. (AFP/KVDA)

In een gesprek met de krant le Parisien meent de socialistische minister, die ook bevoegd is voor Economie, dat "het debat rond de belasting is afgesloten", en dat de betrokkenen "begrepen hebben dat ze de belasting zullen moeten en kunnen betalen". Hij herhaalt dat het om een tijdelijke heffing gaat, en dat die eind 2014 eindigt. Moscovici wees er ook op dat diegenen die toch verleid zouden worden een fiscale vlucht naar het buitenland, "er goed aan doen om twee keer na te denken" na wat er is gebeurd met de Franse zakenman Bernard Arnault. Door de Belgische nationaliteit aan te vragen leed die volgens de minister enorme imagoschade. (AFP/KVDA)