De voertuigen die de Federale Overheidsdienst (FOD) Financiën openbaar verkoopt, zijn afkomstig van gerechtelijke inbeslagnames of goederen die bijvoorbeeld door de politie werden gedeklasseerd, verduidelijkt woordvoerster Florence Angelici. De exacte oorsprong van de voertuigen kan nooit gegeven worden, voegt ze eraan toe.

In totaal 61 wagens, onder meer een Maserati, Hummer en Jaguar, worden te koop aangeboden. Ook voertuigen van andere grote automerken, zoals Audi, BMW, Renault, Mercedes, Volkswagen, Peugeot en Toyota wachten op een nieuwe eigenaar.

Behalve tientallen wagens worden nog 10 bestelwagens, 7 moto's, 11 bromfietsen en twee aanhangwagens openbaar verkocht.

Kandidaat-kopers moeten zich op 4 september inschrijven in de Fin Shop Brussels, Tweedekkerstraat 126 in Haren. Die dag worden er ook bezichtigingen georganiseerd. Dat soort verkopen wordt eens per maand georganiseerd.

Alle informatie vind je op www.finshop.belgium.be.

.

De voertuigen die de Federale Overheidsdienst (FOD) Financiën openbaar verkoopt, zijn afkomstig van gerechtelijke inbeslagnames of goederen die bijvoorbeeld door de politie werden gedeklasseerd, verduidelijkt woordvoerster Florence Angelici. De exacte oorsprong van de voertuigen kan nooit gegeven worden, voegt ze eraan toe. In totaal 61 wagens, onder meer een Maserati, Hummer en Jaguar, worden te koop aangeboden. Ook voertuigen van andere grote automerken, zoals Audi, BMW, Renault, Mercedes, Volkswagen, Peugeot en Toyota wachten op een nieuwe eigenaar.Behalve tientallen wagens worden nog 10 bestelwagens, 7 moto's, 11 bromfietsen en twee aanhangwagens openbaar verkocht.Kandidaat-kopers moeten zich op 4 september inschrijven in de Fin Shop Brussels, Tweedekkerstraat 126 in Haren. Die dag worden er ook bezichtigingen georganiseerd. Dat soort verkopen wordt eens per maand georganiseerd. Alle informatie vind je op www.finshop.belgium.be. .