De beperkte groei stemt overeen met de prognoses van de analisten. In het tweede kwartaal van dit jaar tekende de eurozone nog een toename met 1 procent op.

Duitsland gaat er als grootste economie van Europa met 0,7 procent op vooruit in vergelijking met de 2,3 procent in het vorige kwartaal. De Franse economie vertraagde van 0,7 naar 0,4 procent. Nederland kabbelt met 0,1 procent achteruit.

Ons land noteert een toename met 0,5 procent. De 27 landen van de EU (Europese Unie) tekenen een gezamenlijke groei op met 0,4 procent.

De beperkte groei stemt overeen met de prognoses van de analisten. In het tweede kwartaal van dit jaar tekende de eurozone nog een toename met 1 procent op.Duitsland gaat er als grootste economie van Europa met 0,7 procent op vooruit in vergelijking met de 2,3 procent in het vorige kwartaal. De Franse economie vertraagde van 0,7 naar 0,4 procent. Nederland kabbelt met 0,1 procent achteruit.Ons land noteert een toename met 0,5 procent. De 27 landen van de EU (Europese Unie) tekenen een gezamenlijke groei op met 0,4 procent.