Een regeringswoordvoerder zei dat een crisiscomité werd opgericht onder leiding van de Griekse dienst voor toerisme. De kost van de annuleringen zou oplopen tot "tientallen miljoenen euro's".

Ongeveer 20.000 hotelovernachtingen werden geannuleerd sinds het geweld in de marge van de manifestaties van 5 mei tegen de besparingsmaatregelen van de regering. Daarbij vielen drie doden. Het aantal annuleringen "blijft toenemen", aldus Loukas Douvas, directeur van AHA.

Volgens Eurostat werden er in 2008, de meest recente cijfers, 64.000 hotelovernachtingen geregistreerd.

Een regeringswoordvoerder zei dat een crisiscomité werd opgericht onder leiding van de Griekse dienst voor toerisme. De kost van de annuleringen zou oplopen tot "tientallen miljoenen euro's". Ongeveer 20.000 hotelovernachtingen werden geannuleerd sinds het geweld in de marge van de manifestaties van 5 mei tegen de besparingsmaatregelen van de regering. Daarbij vielen drie doden. Het aantal annuleringen "blijft toenemen", aldus Loukas Douvas, directeur van AHA.Volgens Eurostat werden er in 2008, de meest recente cijfers, 64.000 hotelovernachtingen geregistreerd.