BNP Paribas duikt op in de top vijf van zoektermen die bezoekers invoeren op de website van kredietbeoordelaar Moody's. De termen in de top vijf duiden op zaken waar investeerders zich mogelijk zorgen over maken.

BNP Paribas, dat in 2009 het Belgische Fortis opkocht, staat momenteel op drie in de top vijf van de meest gezochte zoektermen die bezoekers van de website van kredietbeoordelaar Moody's invoeren. Die top vijf zegt iets over waar investeerders en consoorten zich interesseren, en vooral: waarover ze zich mogelijk zorgen maken.

BNP Paribas wordt voorafgegaan door Deutsche Bank AG (1) en Barclays Bank PLC (2). Na BNP Paribas volgen twee steden: het failliet verklaarde Detroit (4) en Chicago (5).

BNP Paribas duikt op in de top vijf van zoektermen die bezoekers invoeren op de website van kredietbeoordelaar Moody's. De termen in de top vijf duiden op zaken waar investeerders zich mogelijk zorgen over maken.BNP Paribas, dat in 2009 het Belgische Fortis opkocht, staat momenteel op drie in de top vijf van de meest gezochte zoektermen die bezoekers van de website van kredietbeoordelaar Moody's invoeren. Die top vijf zegt iets over waar investeerders en consoorten zich interesseren, en vooral: waarover ze zich mogelijk zorgen maken. BNP Paribas wordt voorafgegaan door Deutsche Bank AG (1) en Barclays Bank PLC (2). Na BNP Paribas volgen twee steden: het failliet verklaarde Detroit (4) en Chicago (5).