'Een tegenslag', zegt Bart Bergmans, medeoprichter van Arcopar Actieteam, in een reactie op het bericht dat de Europese Commissie de garantieregeling rond Arco nietig verklaart.

De gedupeerden kijken naar de overheid, die in elk geval 'een sluitende oplossing' had beloofd. "We hopen dat de regering zich aan haar woord van voor de verkiezingen houdt", aldus Bergmans.

Arcopar Actieteam - dat 60.000 van de 800.000 Arco-coöperanten vertegenwoordigt - zegt ook wellicht juridische stappen te ondernemen tegen Belfius, als erfgenaam van Dexia. Arco, de financiële arm van het ACW, werd meegesleurd in de val van Dexia. Het moest als grote aandeelhouder van Dexia in vereffening gaan. (Belga/BO)

'Een tegenslag', zegt Bart Bergmans, medeoprichter van Arcopar Actieteam, in een reactie op het bericht dat de Europese Commissie de garantieregeling rond Arco nietig verklaart.De gedupeerden kijken naar de overheid, die in elk geval 'een sluitende oplossing' had beloofd. "We hopen dat de regering zich aan haar woord van voor de verkiezingen houdt", aldus Bergmans. Arcopar Actieteam - dat 60.000 van de 800.000 Arco-coöperanten vertegenwoordigt - zegt ook wellicht juridische stappen te ondernemen tegen Belfius, als erfgenaam van Dexia. Arco, de financiële arm van het ACW, werd meegesleurd in de val van Dexia. Het moest als grote aandeelhouder van Dexia in vereffening gaan. (Belga/BO)