Peter Vyncke, CEO van de multinational Vyncke NV, ondersteunt in een nieuwe campagne van de N-VA het huidige regeringsbeleid. Vyncke merkt in een campagnevideo van de partij op dat het vertrouwen om te ondernemen en te investeren in België de laatste twee jaren toegenomen is.

"Ondernemers verwachten zekerheid en stabiliteit. Het is hoofdzakelijk het gebrek aan rechtszekerheid dat er in het verleden voor gezorgd heeft dat we niet het juiste kader hadden om te ondernemen. Maar ik denk dat we nu met de juiste mensen aan tafel zitten, en dat er nu dingen gebeuren. Dus ja, we gaan in de goede richting. En dat is nu al voelbaar in de loopgraven", zegt Vyncke.

"Het gaat vooruit, er worden beslissingen genomen, al worden er ook fouten gemaakt", geeft hij toe. Maar volgens de bedrijfsleider kun je van je fouten leren en nieuwe beslissing nemen om die fouten recht te zetten. (BO)

Peter Vyncke is genomineerde voor Trends Manager van het Jaar. Lees hier zijn portret.

Peter Vyncke, CEO van de multinational Vyncke NV, ondersteunt in een nieuwe campagne van de N-VA het huidige regeringsbeleid. Vyncke merkt in een campagnevideo van de partij op dat het vertrouwen om te ondernemen en te investeren in België de laatste twee jaren toegenomen is."Ondernemers verwachten zekerheid en stabiliteit. Het is hoofdzakelijk het gebrek aan rechtszekerheid dat er in het verleden voor gezorgd heeft dat we niet het juiste kader hadden om te ondernemen. Maar ik denk dat we nu met de juiste mensen aan tafel zitten, en dat er nu dingen gebeuren. Dus ja, we gaan in de goede richting. En dat is nu al voelbaar in de loopgraven", zegt Vyncke."Het gaat vooruit, er worden beslissingen genomen, al worden er ook fouten gemaakt", geeft hij toe. Maar volgens de bedrijfsleider kun je van je fouten leren en nieuwe beslissing nemen om die fouten recht te zetten. (BO)