Het Comptence Center is een initiatief van de Antwerp Management School. Naar eigen zeggen wil het Center "families en familiebedrijven ondersteunen en begeleiden in hun internationale uitbouw door hen via kwaliteitsvol en outputgericht academisch onderzoek en opleiding te focussen op innovatie, globalisering, duurzaamheid en transgenerationeel ondernemerschap".

Het Center werd op 16 september boven de doopvont gehouden door Vlaams minister-president Kris Peeters die er nog eens het belang van familiale ondernemingen in onze economie zal onderstrepen. Het Center wordt bemand door expert familiebedrijven Jos Thys en de professoren Eddy Laveren en Bart Cambré.

Eerder al richtte de Antwerp Management School competentiecenters op rond Next Generation Work, Euro-China, Future Leadership of Creative Industries.

Het Comptence Center is een initiatief van de Antwerp Management School. Naar eigen zeggen wil het Center "families en familiebedrijven ondersteunen en begeleiden in hun internationale uitbouw door hen via kwaliteitsvol en outputgericht academisch onderzoek en opleiding te focussen op innovatie, globalisering, duurzaamheid en transgenerationeel ondernemerschap". Het Center werd op 16 september boven de doopvont gehouden door Vlaams minister-president Kris Peeters die er nog eens het belang van familiale ondernemingen in onze economie zal onderstrepen. Het Center wordt bemand door expert familiebedrijven Jos Thys en de professoren Eddy Laveren en Bart Cambré. Eerder al richtte de Antwerp Management School competentiecenters op rond Next Generation Work, Euro-China, Future Leadership of Creative Industries.