Matexi wordt voortaan geleid door gedelegeerd bestuurder Gaëtan Hannecart , drie vertegenwoordigers van de familiale aandeelhouders en vier externe bestuurders.

De familie wordt vertegenwoordigd door Philippe Vande Vyvere, Bénédicte Vande Vyvere en Bruno Vande Vyvere.

De vier externe bestuurders zijn voorzitter Luc Vandewalle (bestuurder bij o.m. ING, Besix, Arseus, Domo), Arthur Goethals (bestuurder bij o.m. bpost, Pinguin Lutosa, Daskalidas), Michel Delloye (bestuurder bij o.m. Telenet, Vandemoortele, Brederode) en Karel Van Eetvelt (gedelegeerd bestuurder bij Unizo).

Karel Van Eetvelt maakte eerder deel uit van de raad van bestuur van Omega Pharma. De Unizo-topman heeft nog mandaten als regent van de Nationale Bank van België, bestuurslid van de Hogeschool Universiteit Brussel en lid van Groep van Tien. Van Eetvelt zetelt ook in de raad van bestuur van Wielerbond Vlaanderen.

Matexi, dat deel uitmaakt deel uit van de Matexi Group, telt kantoren in elke Belgische provincie, het Groothertogdom Luxemburg en Polen. Het vastgoedbedrijf heeft 300 medewerkers in dienst, en realiseerde in 2012 een omzet van 243 miljoen euro. (BO)

Matexi wordt voortaan geleid door gedelegeerd bestuurder Gaëtan Hannecart , drie vertegenwoordigers van de familiale aandeelhouders en vier externe bestuurders. De familie wordt vertegenwoordigd door Philippe Vande Vyvere, Bénédicte Vande Vyvere en Bruno Vande Vyvere.De vier externe bestuurders zijn voorzitter Luc Vandewalle (bestuurder bij o.m. ING, Besix, Arseus, Domo), Arthur Goethals (bestuurder bij o.m. bpost, Pinguin Lutosa, Daskalidas), Michel Delloye (bestuurder bij o.m. Telenet, Vandemoortele, Brederode) en Karel Van Eetvelt (gedelegeerd bestuurder bij Unizo). Karel Van Eetvelt maakte eerder deel uit van de raad van bestuur van Omega Pharma. De Unizo-topman heeft nog mandaten als regent van de Nationale Bank van België, bestuurslid van de Hogeschool Universiteit Brussel en lid van Groep van Tien. Van Eetvelt zetelt ook in de raad van bestuur van Wielerbond Vlaanderen. Matexi, dat deel uitmaakt deel uit van de Matexi Group, telt kantoren in elke Belgische provincie, het Groothertogdom Luxemburg en Polen. Het vastgoedbedrijf heeft 300 medewerkers in dienst, en realiseerde in 2012 een omzet van 243 miljoen euro. (BO)