De CEO's van Pidy en Bouvard benadrukken dat het om een vriendelijke overname gaat die de toekomst van Pidy en zijn 300 medewerkers maximale garanties biedt. CEO Thierry Dehaeck wilde afstand doen van het bedrijf, omdat er geen opvolging klaarstond om de zaak over te nemen. De vastgoedactiviteiten van de familie Dehaeck en Cady Cars (Oldtimers en Classic Cars) vallen niet onder de deal. Thierry Dehaeck zal de komende maanden nog als consultant advies verlenen aan de overnemer.

Het Ieperse voedingsbedrijf werd 1968 opgericht door André Dehaeck, die begon als pasteibakker nabij de Ieperse Halletoren. Piddy is gespecialiseerd in zoete en hartige klaar-om-te-vullenproducten. De P staat voor 'patisserie', de I voor 'industrieel', de D voor 'Dehaeck' en de Y voor 'Ieper'.

Onder impuls van zoon Thierry Dehaeck nam het bedrijf een hoge vlucht. Pidy heeft productie-eenheden in Ieper, het Noord-Franse Halluin en Inwood, in de buurt van New York. Verder zijn er vijf verkooporganisaties: Benelux, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Amerika en Export. Die leveren diensten en marktondersteuning aan klanten in meer dan vijftig landen. Het bedrijf haalt een omzet van 40 miljoen euro.

De Franse groep Biscuits Bouvard is net zoals Pidy een familiebedrijf, dat actief is in de biscuiteriesector, met 1200 werknemers, zeven productiecentra in Frankrijk en één in Italië. Ze heeft een omzet van 250 miljoen euro. Via Pidy koopt Biscuits Bouvard de marktleider in klaar-om-te-vullenproducten, die een aanzienlijke productiecapaciteit heeft op de Amerikaanse markt.

De CEO's van Pidy en Bouvard benadrukken dat het om een vriendelijke overname gaat die de toekomst van Pidy en zijn 300 medewerkers maximale garanties biedt. CEO Thierry Dehaeck wilde afstand doen van het bedrijf, omdat er geen opvolging klaarstond om de zaak over te nemen. De vastgoedactiviteiten van de familie Dehaeck en Cady Cars (Oldtimers en Classic Cars) vallen niet onder de deal. Thierry Dehaeck zal de komende maanden nog als consultant advies verlenen aan de overnemer.Het Ieperse voedingsbedrijf werd 1968 opgericht door André Dehaeck, die begon als pasteibakker nabij de Ieperse Halletoren. Piddy is gespecialiseerd in zoete en hartige klaar-om-te-vullenproducten. De P staat voor 'patisserie', de I voor 'industrieel', de D voor 'Dehaeck' en de Y voor 'Ieper'. Onder impuls van zoon Thierry Dehaeck nam het bedrijf een hoge vlucht. Pidy heeft productie-eenheden in Ieper, het Noord-Franse Halluin en Inwood, in de buurt van New York. Verder zijn er vijf verkooporganisaties: Benelux, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Amerika en Export. Die leveren diensten en marktondersteuning aan klanten in meer dan vijftig landen. Het bedrijf haalt een omzet van 40 miljoen euro.De Franse groep Biscuits Bouvard is net zoals Pidy een familiebedrijf, dat actief is in de biscuiteriesector, met 1200 werknemers, zeven productiecentra in Frankrijk en één in Italië. Ze heeft een omzet van 250 miljoen euro. Via Pidy koopt Biscuits Bouvard de marktleider in klaar-om-te-vullenproducten, die een aanzienlijke productiecapaciteit heeft op de Amerikaanse markt.