Niet alleen halen ze de holding Henex van de beurs - een operatie van 390 miljoen euro - ze investeren bovendien 25 miljoen dollar in General Atlantic.

Dat investeringsfonds uit New York beheert 18 miljard dollar en investeerde onder meer in de computerreus Levono, Facebook, de Duitse uitgeverij Springer en de beursgenoteerde beurs NYSE Euronext.

Het uitkoopbod op Henex loopt nog tot 20 december. De families betalen 318,2 miljoen euro met eigen middelen. Nog eens 120 miljoen euro hebben ze geleend bij BNP Paribas Fortis. Daarvan wordt 71,7 miljoen euro gebruikt voor het overnamebod.

Niet alleen halen ze de holding Henex van de beurs - een operatie van 390 miljoen euro - ze investeren bovendien 25 miljoen dollar in General Atlantic. Dat investeringsfonds uit New York beheert 18 miljard dollar en investeerde onder meer in de computerreus Levono, Facebook, de Duitse uitgeverij Springer en de beursgenoteerde beurs NYSE Euronext. Het uitkoopbod op Henex loopt nog tot 20 december. De families betalen 318,2 miljoen euro met eigen middelen. Nog eens 120 miljoen euro hebben ze geleend bij BNP Paribas Fortis. Daarvan wordt 71,7 miljoen euro gebruikt voor het overnamebod.