Dat meldt de Britse krant Sunday Times op basis van ingewijden.

Het bestuur van de microblogsite zal naar verwachting de komende weken enkele investeringsbanken benaderen. Dick Costolo, de topman van de onderneming, heeft zijn plannen naar verluidt al in enkele gesprekken met potentiële adviseurs, zoals Morgan Stanley, Goldman Sachs en JP Morgan, gedeeld.

Bankiers staan te springen om een rol te krijgen in wat nu al gezien wordt als een van de opmerkelijkste beursgangen in 10 jaar tijd.

Twitter werd 7 jaar geleden opgericht door ondernemer Jack Dorsey, die nog steeds een belang van 3 procent in het bedrijf houdt. (Belga)

Dat meldt de Britse krant Sunday Times op basis van ingewijden. Het bestuur van de microblogsite zal naar verwachting de komende weken enkele investeringsbanken benaderen. Dick Costolo, de topman van de onderneming, heeft zijn plannen naar verluidt al in enkele gesprekken met potentiële adviseurs, zoals Morgan Stanley, Goldman Sachs en JP Morgan, gedeeld. Bankiers staan te springen om een rol te krijgen in wat nu al gezien wordt als een van de opmerkelijkste beursgangen in 10 jaar tijd. Twitter werd 7 jaar geleden opgericht door ondernemer Jack Dorsey, die nog steeds een belang van 3 procent in het bedrijf houdt. (Belga)