Telenet realiseerde in het derde kwartaal een winst van 25,4 miljoen euro, tegenover 25 miljoen euro een jaar eerder. De bedrijfsopbrengsten stegen 8 procent tot 328,4 miljoen euro.

Op basis van het verloop over de eerste negen maanden en rekening houdend met solide operationele en financiële prestaties, zegt Telenet vol vertrouwen te zijn dat het de in februari bekendgemaakte financiële doelstellingen voor 2010 zal overtreffen.

Telenet mikt nu op een omzetgroei van minimaal 8 procent, terwijl het aanvankelijk over rond de 8 procent sprak. De vrije kasstroom voor het volledige jaar 2010 zal naar verwachting uitkomen op meer dan 225 miljoen euro, in plaats van meer dan 200 miljoen euro zoals aanvankelijk voorspeld.

Telenet realiseerde in het derde kwartaal een winst van 25,4 miljoen euro, tegenover 25 miljoen euro een jaar eerder. De bedrijfsopbrengsten stegen 8 procent tot 328,4 miljoen euro. Op basis van het verloop over de eerste negen maanden en rekening houdend met solide operationele en financiële prestaties, zegt Telenet vol vertrouwen te zijn dat het de in februari bekendgemaakte financiële doelstellingen voor 2010 zal overtreffen. Telenet mikt nu op een omzetgroei van minimaal 8 procent, terwijl het aanvankelijk over rond de 8 procent sprak. De vrije kasstroom voor het volledige jaar 2010 zal naar verwachting uitkomen op meer dan 225 miljoen euro, in plaats van meer dan 200 miljoen euro zoals aanvankelijk voorspeld.