Het gaat in totaal om 8 kaderleden waaronder het hoofd van human resources. Microsoft betaalt 8,5 miljard dollar voor Skype. In 2009 werd het bedrijf slechts gewaardeerd op ongeveer 3 miljard dollar.

Door de grote overnameprijs zijn de aandelenopties die zijn toegekend aan de kaderleden opeens veel meer waard. Door nog een pak van de top van Skype te ontslaan voor dat de overname officieel is afgerond, zal het verloningspakket een pak goedkoper zijn dan wanneer ze er na worden ontslaan bij een herstructurering. (SF)

Het gaat in totaal om 8 kaderleden waaronder het hoofd van human resources. Microsoft betaalt 8,5 miljard dollar voor Skype. In 2009 werd het bedrijf slechts gewaardeerd op ongeveer 3 miljard dollar. Door de grote overnameprijs zijn de aandelenopties die zijn toegekend aan de kaderleden opeens veel meer waard. Door nog een pak van de top van Skype te ontslaan voor dat de overname officieel is afgerond, zal het verloningspakket een pak goedkoper zijn dan wanneer ze er na worden ontslaan bij een herstructurering. (SF)