Skyline Communications begint in 2012 met de bouw van een 7 verdiepingen hoog kantoor aan de Ambachtenstraat in Izegem, langs afrit 6 van de E403. De bouwvergunning is binnen. Architecten zijn Govaert & Vanhoutte uit Brugge.

De specialist in netwerkbeheersystemen heeft nu meer dan 60 werknemers en zat al een tijdje krap in zijn huidige gebouw aan de Zandstraat in Izegem. Skyline denkt in de komende jaren zijn personeelsbestand nog te verdubbelen. Skyline levert zowel aan Belgacom als Telenet, maar heeft klanten in meer dan 50 landen. De nv realiseerde in 2010 een nettowinst van bijna 2 miljoen euro op een brutomarge van 4,6 miljoen.

Het bedrijf is in de jaren '80 opgericht door Leo Vandenberghe, ex-Barco. Zonen Ben en Frederik hebben al een aantal jaren de dagelijkse leiding overgenomen. In oktober kreeg Skyline nog "De prijs van de Vlaamse regering voor de Beloftevolle Onderneming 2011", een organisatie van Ernst & Young. (BL)

Skyline Communications begint in 2012 met de bouw van een 7 verdiepingen hoog kantoor aan de Ambachtenstraat in Izegem, langs afrit 6 van de E403. De bouwvergunning is binnen. Architecten zijn Govaert & Vanhoutte uit Brugge. De specialist in netwerkbeheersystemen heeft nu meer dan 60 werknemers en zat al een tijdje krap in zijn huidige gebouw aan de Zandstraat in Izegem. Skyline denkt in de komende jaren zijn personeelsbestand nog te verdubbelen. Skyline levert zowel aan Belgacom als Telenet, maar heeft klanten in meer dan 50 landen. De nv realiseerde in 2010 een nettowinst van bijna 2 miljoen euro op een brutomarge van 4,6 miljoen. Het bedrijf is in de jaren '80 opgericht door Leo Vandenberghe, ex-Barco. Zonen Ben en Frederik hebben al een aantal jaren de dagelijkse leiding overgenomen. In oktober kreeg Skyline nog "De prijs van de Vlaamse regering voor de Beloftevolle Onderneming 2011", een organisatie van Ernst & Young. (BL)