Die Zwitserse firma is een belangrijke minderheidsaandeelhouder in de medische apparatenbouwer uit Beerse.

Op 2 maart kreeg van Loon twee nieuwe bestuurders naast zich bij Mountain View Capital. Dat blijkt uit een publicatie in het Zwitserse handelsregister.

De Duitser Konrad Lang, een vriend en zakenpartner van Wout van Loon en een voormalig technisch directeur van Waegener R&D, wordt voorzitter van Mountain View Capital met de bevoegheid om als alleenvertegenwoordiger op te treden. De tweede nieuwe bestuurder is Bruno Peter, die we in december al signaleerden als voorzitter van Waegener International AG, in Baar.
Peter wordt gedelegeerd bestuurder, eveneens met de bevoegdheid om de firma te vertegenwoordigen.

Van Loon mag alleen nog samen met één van de andere bestuurders tekenen voor Mountain View Capital.
Zoals we al eerder signaleerden is Bruno Peter volgens het Zwitserse handelsregister samen met Christopher Cashman ook bestuurder in het Zwitserse SanuWave AG.

Cashman is tegelijk CEO van het Amerikaanse Sanuwave Health Inc, dat apparatuur maakt voor medische regeneratie, onder meer door akoestische impulsen. Sanuwave Health is net als Waegener actief in de orthopedische en sportgeneeskunde en begon vorig jaar een aanval op de Europese markt met een nieuw toestel. Sanuwave Health heeft een "over the counter" beursnotering in de VS.

B.L.

Die Zwitserse firma is een belangrijke minderheidsaandeelhouder in de medische apparatenbouwer uit Beerse. Op 2 maart kreeg van Loon twee nieuwe bestuurders naast zich bij Mountain View Capital. Dat blijkt uit een publicatie in het Zwitserse handelsregister. De Duitser Konrad Lang, een vriend en zakenpartner van Wout van Loon en een voormalig technisch directeur van Waegener R&D, wordt voorzitter van Mountain View Capital met de bevoegheid om als alleenvertegenwoordiger op te treden. De tweede nieuwe bestuurder is Bruno Peter, die we in december al signaleerden als voorzitter van Waegener International AG, in Baar. Peter wordt gedelegeerd bestuurder, eveneens met de bevoegdheid om de firma te vertegenwoordigen. Van Loon mag alleen nog samen met één van de andere bestuurders tekenen voor Mountain View Capital. Zoals we al eerder signaleerden is Bruno Peter volgens het Zwitserse handelsregister samen met Christopher Cashman ook bestuurder in het Zwitserse SanuWave AG. Cashman is tegelijk CEO van het Amerikaanse Sanuwave Health Inc, dat apparatuur maakt voor medische regeneratie, onder meer door akoestische impulsen. Sanuwave Health is net als Waegener actief in de orthopedische en sportgeneeskunde en begon vorig jaar een aanval op de Europese markt met een nieuw toestel. Sanuwave Health heeft een "over the counter" beursnotering in de VS. B.L.