Mobistar heeft - duidelijk als reactie op de felle concurrentie - nu ook zijn eigen voordelige, prepaid mobiele internetaanbod gelanceerd.

De concurrentie van de aanbiedingen van Mobile Vikings, 'Generation Connect' van Belgacom en 'King' & 'Kong' van Telenet moet voor mobiele operator Mobistar net iets teveel van het goede geweest zijn. Het bedrijf lanceert daarom zijn eigen 'eenvoudige' prepaidaanbieding voor mobiel internet, Internet On Mobile. Bij elke herlaadbeurt van 15 euro krijgt de klant een datavolume van 2 GB, 60 belminuten en 1.000 sms'jes, geldig naar alle Belgische netwerken. Voor 20 euro krijgt hij 2 GB, 80 minuten en 5.000 sms'jes.

Internet On Mobile is enkel beschikbaar via de website van Mobistar. "De achterliggende filosofie van Internet On Mobile is doodsimpel: 'order, pay, browse'", klinkt het in een persmededeling. "Met Internet On Mobile gebeurt alles via het internet: bestellen, herladen en ondersteuning." Net zoals Generation Connect van Belgacom dat aanvankelijk was, zijn de herlaadkaarten van Internet On Mobile momenteel een beperkte uitgave: tot 30 november en voor de eerste 5.000 klanten.

Mobistar heeft - duidelijk als reactie op de felle concurrentie - nu ook zijn eigen voordelige, prepaid mobiele internetaanbod gelanceerd. De concurrentie van de aanbiedingen van Mobile Vikings, 'Generation Connect' van Belgacom en 'King' & 'Kong' van Telenet moet voor mobiele operator Mobistar net iets teveel van het goede geweest zijn. Het bedrijf lanceert daarom zijn eigen 'eenvoudige' prepaidaanbieding voor mobiel internet, Internet On Mobile. Bij elke herlaadbeurt van 15 euro krijgt de klant een datavolume van 2 GB, 60 belminuten en 1.000 sms'jes, geldig naar alle Belgische netwerken. Voor 20 euro krijgt hij 2 GB, 80 minuten en 5.000 sms'jes. Internet On Mobile is enkel beschikbaar via de website van Mobistar. "De achterliggende filosofie van Internet On Mobile is doodsimpel: 'order, pay, browse'", klinkt het in een persmededeling. "Met Internet On Mobile gebeurt alles via het internet: bestellen, herladen en ondersteuning." Net zoals Generation Connect van Belgacom dat aanvankelijk was, zijn de herlaadkaarten van Internet On Mobile momenteel een beperkte uitgave: tot 30 november en voor de eerste 5.000 klanten.