Luc Defieuw (°1958) komt van de hoofdzetel in Parijs, waar vice-president Procurement en Product Sourcing was. In 2006-2007 was hij al een jaar country senior officer in de Benelux.

Hij leidde toen naast chief executive officer Paul Depuydt ook de verkoop in Noord-Europa. Voordien was hij onder meer hoofd account manager van Alcatel bij de Belgacom-groep, chief executive officer van Alcatel in Groot-Brittannië en Ierland, general manager voor Noord-Europa bij de divisie Optics en directeur voor externe communicatie.

Hij begon in Antwerpen als projectmanager voor regio's in Latijns-Amerika en Rusland. Luc Defieuw is een master in de wiskunde, met een postgraduaat Business Economics en een MBA.

Zijn voorganger Paul Depuydt vertrok naar de Kempense plasticverwerker Ravago. Hij is daar nu chief administration officer.

B.L.

Luc Defieuw (°1958) komt van de hoofdzetel in Parijs, waar vice-president Procurement en Product Sourcing was. In 2006-2007 was hij al een jaar country senior officer in de Benelux. Hij leidde toen naast chief executive officer Paul Depuydt ook de verkoop in Noord-Europa. Voordien was hij onder meer hoofd account manager van Alcatel bij de Belgacom-groep, chief executive officer van Alcatel in Groot-Brittannië en Ierland, general manager voor Noord-Europa bij de divisie Optics en directeur voor externe communicatie. Hij begon in Antwerpen als projectmanager voor regio's in Latijns-Amerika en Rusland. Luc Defieuw is een master in de wiskunde, met een postgraduaat Business Economics en een MBA. Zijn voorganger Paul Depuydt vertrok naar de Kempense plasticverwerker Ravago. Hij is daar nu chief administration officer.B.L.