Het contract met het Aziatische mediabedrijf, dat zijn naam niet wil vrijgeven, is 10 miljoen euro waard en loopt drie jaar.

De deal heeft betrekking op een brede waaier van EVS-producten, zoals servers voor videoproductie, een content management systeem, oplossingen voor mediasharing, integratie van tools en verschillende diensten.

Het Aziatische contract zou EVS dit jaar al voor 1,5 miljoen euro aan inkomsten moeten opleveren. Het nieuwe contract zou overigens geen invloed hebben op de jaarprognoses, die afgelopen zomer werden bekendgemaakt.

EVS boekte in 2012 een recordomzet van 137,9 miljoen euro, dankzij onder meer de Olympische Spelen in Londen.(L'Express/BO)

Het contract met het Aziatische mediabedrijf, dat zijn naam niet wil vrijgeven, is 10 miljoen euro waard en loopt drie jaar. De deal heeft betrekking op een brede waaier van EVS-producten, zoals servers voor videoproductie, een content management systeem, oplossingen voor mediasharing, integratie van tools en verschillende diensten.Het Aziatische contract zou EVS dit jaar al voor 1,5 miljoen euro aan inkomsten moeten opleveren. Het nieuwe contract zou overigens geen invloed hebben op de jaarprognoses, die afgelopen zomer werden bekendgemaakt.EVS boekte in 2012 een recordomzet van 137,9 miljoen euro, dankzij onder meer de Olympische Spelen in Londen.(L'Express/BO)