De account 'E-FIN' zal de auteurs, componisten en uitgevers de mogelijkheid bieden al hun afrekeningen sinds 2010 tot in kleinste details te consulteren.

Volgens Sabam beschikt de online-account over een aantal troeven, zoals transparantie en centralisatie van de persoonlijke afrekeningen en een aanzienlijke papierbesparing. De klant zal door middel van zijn elektronische identiteitskaart en een kaartlezer - net zoals bij andere elektronische rekeningen het geval is - toegang krijgen tot het systeem.

Voor de gebruikers ontwikkelde Sabam de 'e-Licensing'. Die toepassing biedt klanten de mogelijkheid om hun licentieaanvraag elektronisch in te dienen en snel de vereiste toestemming te krijgen, onder meer voor de organisatie van occasionele evenementen en jaarcontracten.

Via e-Licensing zouden de klanten niet alleen nauwkeurige informatie krijgen over de tarifering, maar ook de garantie dat hun aanvragen snel en efficiënter zouden behandeld worden.

De account 'E-FIN' zal de auteurs, componisten en uitgevers de mogelijkheid bieden al hun afrekeningen sinds 2010 tot in kleinste details te consulteren. Volgens Sabam beschikt de online-account over een aantal troeven, zoals transparantie en centralisatie van de persoonlijke afrekeningen en een aanzienlijke papierbesparing. De klant zal door middel van zijn elektronische identiteitskaart en een kaartlezer - net zoals bij andere elektronische rekeningen het geval is - toegang krijgen tot het systeem. Voor de gebruikers ontwikkelde Sabam de 'e-Licensing'. Die toepassing biedt klanten de mogelijkheid om hun licentieaanvraag elektronisch in te dienen en snel de vereiste toestemming te krijgen, onder meer voor de organisatie van occasionele evenementen en jaarcontracten. Via e-Licensing zouden de klanten niet alleen nauwkeurige informatie krijgen over de tarifering, maar ook de garantie dat hun aanvragen snel en efficiënter zouden behandeld worden.