De ondertekenaars eisen dat de SD-decoders ook in de toekomst blijven ondersteund worden. "Als Telenet dit niet wenst te doen, eisen de consumenten dat Telenet instaat voor een gratis en gelijkwaardige vervanging van het materiaal dat nodig is om van zijn diensten te kunnen genieten", aldus de consumentenorganisatie in een persbericht.

De 12.000 consumenten die de open brief hebben ondertekend, 'hebben een duidelijk signaal gegeven', klinkt het nog. De consumentenorganisatie zal 'uiteraard de niet mis te verstane boodschap afleveren' aan Telenet.

Het telecombedrijf heeft al laten weten met Test-Aankoop aan tafel te willen zitten.

UPDATE: Maandagavond liep het aantal ondertekenaars van de open brief op tot 17.000. (Belga)

De ondertekenaars eisen dat de SD-decoders ook in de toekomst blijven ondersteund worden. "Als Telenet dit niet wenst te doen, eisen de consumenten dat Telenet instaat voor een gratis en gelijkwaardige vervanging van het materiaal dat nodig is om van zijn diensten te kunnen genieten", aldus de consumentenorganisatie in een persbericht. De 12.000 consumenten die de open brief hebben ondertekend, 'hebben een duidelijk signaal gegeven', klinkt het nog. De consumentenorganisatie zal 'uiteraard de niet mis te verstane boodschap afleveren' aan Telenet. Het telecombedrijf heeft al laten weten met Test-Aankoop aan tafel te willen zitten. UPDATE: Maandagavond liep het aantal ondertekenaars van de open brief op tot 17.000. (Belga)