Maandag tekenen het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland een overeenkomst die de verlenging voorziet van de afspraken die er nu zijn tussen de twee landen nadat de Britten uit de Europese Unie stappen. 'Dit helpt ons niet alleen jobs te verzekeren in het hele VK, maar het zal ons ook een sterke basis geven om een nog sterkere handelsrelatie op te bouwen met Zwitserland als we de EU verlaten', zei Fox in Bern.

De mededeling komt er een dag nadat Britse media berichtten dat premier Theresa May van plan is om in het Britse parlement meer tijd te vragen voor de onderhandelingen met de EU.

Maandag tekenen het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland een overeenkomst die de verlenging voorziet van de afspraken die er nu zijn tussen de twee landen nadat de Britten uit de Europese Unie stappen. 'Dit helpt ons niet alleen jobs te verzekeren in het hele VK, maar het zal ons ook een sterke basis geven om een nog sterkere handelsrelatie op te bouwen met Zwitserland als we de EU verlaten', zei Fox in Bern. De mededeling komt er een dag nadat Britse media berichtten dat premier Theresa May van plan is om in het Britse parlement meer tijd te vragen voor de onderhandelingen met de EU.