Het Belgische bedrijf Bed & Brussels helpt hen daarbij door meer dan 750 alternatieve logeeradressen in heel België aan te bieden.

Een verblijf is mogelijk van 1 dag tot 6 maanden en er kan op alle individuele wensen ingespeeld worden : van chambres d'hôtes met of zonder ontbijt tot gemeubelde studio's of appartementen, en zelfs gezamenlijk huren.

Bed & Brussels probeert bovendien altijd een geschikt adres in de buurt van het werk te vinden en alle adressen worden persoonlijk bezocht en geanalyseerd.

Meer info op www.BnBusiness.be

Het Belgische bedrijf Bed & Brussels helpt hen daarbij door meer dan 750 alternatieve logeeradressen in heel België aan te bieden.Een verblijf is mogelijk van 1 dag tot 6 maanden en er kan op alle individuele wensen ingespeeld worden : van chambres d'hôtes met of zonder ontbijt tot gemeubelde studio's of appartementen, en zelfs gezamenlijk huren. Bed & Brussels probeert bovendien altijd een geschikt adres in de buurt van het werk te vinden en alle adressen worden persoonlijk bezocht en geanalyseerd. Meer info op www.BnBusiness.be