De voorbije twaalf maanden liepen er 246.483 jobmogelijkheden binnen, 11,8 procent meer dan in de twaalf maanden daarvoor. In juli bedroeg het verschil 10,1 procent.

'Het over twaalf maanden gecumuleerd aantal vacatures blijft dus stijgen, zij het niet meer zo sterk als de voorbije maanden', klinkt het bij de VDAB.

In vier op de tien vacatures worden geen of nauwelijks diplomavereisten gesteld. Dikwijls zijn ervaring of competenties belangrijker. De grootste stijging zit bij de vacatures voor middengeschoolden. (Belga)

De voorbije twaalf maanden liepen er 246.483 jobmogelijkheden binnen, 11,8 procent meer dan in de twaalf maanden daarvoor. In juli bedroeg het verschil 10,1 procent. 'Het over twaalf maanden gecumuleerd aantal vacatures blijft dus stijgen, zij het niet meer zo sterk als de voorbije maanden', klinkt het bij de VDAB. In vier op de tien vacatures worden geen of nauwelijks diplomavereisten gesteld. Dikwijls zijn ervaring of competenties belangrijker. De grootste stijging zit bij de vacatures voor middengeschoolden. (Belga)