Tajani gaat Caterpillar vragen om eerst de voorstellen van de Europese Unie voor een versterking van de Europese industrie te onderzoeken. Dat bericht de RTBF.

Na een onderhoud vrijdag met premier Elio Di Rupo zei Tajani dat hij "bereid is zich zeer sterk te engageren om het Europees industrieel netwerk te beschermen".

"We moeten onze moderne en competitieve industrie beschermen", zei Tajani. "We moeten ons engageren in de herindustrialisering van de EU. Ik ga daar zeer hard in zijn. Onze industrie is zeer waardevol en we kunnen die niet laten vernietigen. Als we de crisis willen overwinnen, moeten we de industrie en onze reële economie beschermen." (Belga/TV)

Tajani gaat Caterpillar vragen om eerst de voorstellen van de Europese Unie voor een versterking van de Europese industrie te onderzoeken. Dat bericht de RTBF. Na een onderhoud vrijdag met premier Elio Di Rupo zei Tajani dat hij "bereid is zich zeer sterk te engageren om het Europees industrieel netwerk te beschermen". "We moeten onze moderne en competitieve industrie beschermen", zei Tajani. "We moeten ons engageren in de herindustrialisering van de EU. Ik ga daar zeer hard in zijn. Onze industrie is zeer waardevol en we kunnen die niet laten vernietigen. Als we de crisis willen overwinnen, moeten we de industrie en onze reële economie beschermen." (Belga/TV)