Dat zegt hij in een gesprek met De Tijd.

De publieke investeringsmaatschappij PMV is het belangrijkste investeringsbedrijf van de Vlaamse overheid. Het beheert een portefeuille van 900 miljoen euro aan activa en speelt een rol in bijna alle Vlaamse investeringsdossiers. Dat gebeurt via een heel gamma aan instrumenten, zoals ARKimedes, TINA, de win-winlening, CultuurInvest, KidsInvest en het Participatiefonds.

Het is volgens minister Muyters de bedoeling nog voor de zomer te landen met de drastische vereenvoudigingsoefening van het productaanbod. "We willen de bezem halen door alle producten en ze meer in elkaar laten passen", stelt een bron aan De Tijd. Het kabinet-Muyters hoopt volgend jaar al een nieuw productaanbod op te zetten. Muyters maakt daarnaast ook werk van een fusie van het Agentschap Ondernemen en het innovatieagentschap IWT.

Volgens De Standaard herdenkt de Vlaamse regering daarnaast ook de positie van de Vlaamse Milieuholding (VMH) en de Gewestelijke Investeringsmaatschappij voor Vlaanderen (Gimv).

(Belga/RR)

Dat zegt hij in een gesprek met De Tijd.De publieke investeringsmaatschappij PMV is het belangrijkste investeringsbedrijf van de Vlaamse overheid. Het beheert een portefeuille van 900 miljoen euro aan activa en speelt een rol in bijna alle Vlaamse investeringsdossiers. Dat gebeurt via een heel gamma aan instrumenten, zoals ARKimedes, TINA, de win-winlening, CultuurInvest, KidsInvest en het Participatiefonds. Het is volgens minister Muyters de bedoeling nog voor de zomer te landen met de drastische vereenvoudigingsoefening van het productaanbod. "We willen de bezem halen door alle producten en ze meer in elkaar laten passen", stelt een bron aan De Tijd. Het kabinet-Muyters hoopt volgend jaar al een nieuw productaanbod op te zetten. Muyters maakt daarnaast ook werk van een fusie van het Agentschap Ondernemen en het innovatieagentschap IWT. Volgens De Standaard herdenkt de Vlaamse regering daarnaast ook de positie van de Vlaamse Milieuholding (VMH) en de Gewestelijke Investeringsmaatschappij voor Vlaanderen (Gimv). (Belga/RR)