Er wordt vandaag - woensdag 24 juni - nog volop gewerkt aan de besparingsmaatregelen die Griekenland moet indienen om de broodnodige schijf noodhulp te ontgrendelen. Dat blijkt uit het document dat de Wall Street Journal kon inkijken.

Het vijf pagina's tellende document schetst de zogenaamde voorafgaande acties die de Griekse regering bereid is te nemen om tegemoet te komen aan de eisen van haar schuldeisers.

Op het document is duidelijk de feedback van diezelfde schuldeisers te zien via de word-optie 'track changes'.

Kernpunten van onenigheid zijn de bedrijfsbelasting, het pensioensysteem en het btw-systeem.

Het Griekse voorstel, Wall Street Journal
Het Griekse voorstel © Wall Street Journal
Er wordt vandaag - woensdag 24 juni - nog volop gewerkt aan de besparingsmaatregelen die Griekenland moet indienen om de broodnodige schijf noodhulp te ontgrendelen. Dat blijkt uit het document dat de Wall Street Journal kon inkijken.Het vijf pagina's tellende document schetst de zogenaamde voorafgaande acties die de Griekse regering bereid is te nemen om tegemoet te komen aan de eisen van haar schuldeisers.Op het document is duidelijk de feedback van diezelfde schuldeisers te zien via de word-optie 'track changes'. Kernpunten van onenigheid zijn de bedrijfsbelasting, het pensioensysteem en het btw-systeem.