"Ik weet niet of we vandaag een akkoord zullen bereiken", zei Juncker aan de start van de dag waarop het topoverleg over Griekenland plaatsvindt.

Juncker zat maandagochtend een eerste keer samen met de Griekse premier Alexis Tsipras. Voor aanvang herhaalde de Commissievoorzitter dat er dit weekend vooruitgang geboekt is, maar 'we zijn er nog niet'.

Tsipras zei alvast te hopen op een oplossing. "Dit is het moment voor een substantiële en leefbare oplossing die Griekenland zou toelaten opnieuw aan te sluiten met groei, binnen de eurozone en met sociale rechtvaardigheid". (Belga/BO)

"Ik weet niet of we vandaag een akkoord zullen bereiken", zei Juncker aan de start van de dag waarop het topoverleg over Griekenland plaatsvindt.Juncker zat maandagochtend een eerste keer samen met de Griekse premier Alexis Tsipras. Voor aanvang herhaalde de Commissievoorzitter dat er dit weekend vooruitgang geboekt is, maar 'we zijn er nog niet'. Tsipras zei alvast te hopen op een oplossing. "Dit is het moment voor een substantiële en leefbare oplossing die Griekenland zou toelaten opnieuw aan te sluiten met groei, binnen de eurozone en met sociale rechtvaardigheid". (Belga/BO)