Volgens Trump zijn bij de ondertekening 'hoge vertegenwoordigers' aanwezig namens de Chinese regering. Op een later moment zal Trump naar Peking afreizen voor de onderhandelingen voor een fase 2-deal.

De fase 1-deal tussen de twee economische grootmachten werd eerder deze maand gesloten. Het was lang onduidelijk wanneer de ondertekening zou plaatsvinden. Als gevolg van het akkoord wordt een deel van de importheffingen die de twee landen elkaar oplegden weer verlaagd.

De details van het akkoord zijn nog niet vrijgegeven. Dat gebeurt naar verwachting na de ondertekening.

Volgens Trump zijn bij de ondertekening 'hoge vertegenwoordigers' aanwezig namens de Chinese regering. Op een later moment zal Trump naar Peking afreizen voor de onderhandelingen voor een fase 2-deal. De fase 1-deal tussen de twee economische grootmachten werd eerder deze maand gesloten. Het was lang onduidelijk wanneer de ondertekening zou plaatsvinden. Als gevolg van het akkoord wordt een deel van de importheffingen die de twee landen elkaar oplegden weer verlaagd. De details van het akkoord zijn nog niet vrijgegeven. Dat gebeurt naar verwachting na de ondertekening.