Dat zegt ze in een interview met De Tijd.

"Als ons land niet reageert, zullen veel bedrijven vertrekken", aldus Dominique Leroy. "Accountants als Deloitte en PwC werken vandaag vollen bak op dossiers van multinationals die willen uitvlaggen. Voor alle duidelijkheid: Proximus blijft in België, maar met een hoge vennootschapsbelasting zijn we minder concurrentieel tegen andere bedrijven die vanuit andere landen opereren. Belgische bedrijven als Colruyt, Bpost en Proximus en de kmo's zullen het slachtoffer zijn."

Voor Leroy moet de Belgische vennootschapsbelasting van 33,99 procent absoluut naar beneden. "Het Europees gemiddelde bedraagt 22 procent. Zonder verlaging kunnen we nooit nog bedrijven aantrekken."

Dat zegt ze in een interview met De Tijd. "Als ons land niet reageert, zullen veel bedrijven vertrekken", aldus Dominique Leroy. "Accountants als Deloitte en PwC werken vandaag vollen bak op dossiers van multinationals die willen uitvlaggen. Voor alle duidelijkheid: Proximus blijft in België, maar met een hoge vennootschapsbelasting zijn we minder concurrentieel tegen andere bedrijven die vanuit andere landen opereren. Belgische bedrijven als Colruyt, Bpost en Proximus en de kmo's zullen het slachtoffer zijn." Voor Leroy moet de Belgische vennootschapsbelasting van 33,99 procent absoluut naar beneden. "Het Europees gemiddelde bedraagt 22 procent. Zonder verlaging kunnen we nooit nog bedrijven aantrekken."