De grootste hinder is voor de luchthaven van Charleroi, waar vrijdag en zaterdag telkens een 80-tal vluchten zouden worden geschrapt, heen- en terug gecombineerd. Op Brussels Airport zou het gaan om een tiental annulaties per dag. Enkele afgelaste vluchten zijn al te zien op de website van de luchthaven van Zaventem.

Voor zondag zijn er nog geen aantallen bekend.

Het sociaal conflict houdt verband met mislukte onderhandelingen over een nieuwe cao. Volgens de CNE en haar Vlaamse tegenhanger ACV respecteerde Ryanair in zijn voorstellen de Belgische arbeidswetgeving niet. Er wordt ook geklaagd over fouten in de loonfiches. Daarnaast wordt er ook elders in Europa bij Ryanair gestaakt.

De grootste hinder is voor de luchthaven van Charleroi, waar vrijdag en zaterdag telkens een 80-tal vluchten zouden worden geschrapt, heen- en terug gecombineerd. Op Brussels Airport zou het gaan om een tiental annulaties per dag. Enkele afgelaste vluchten zijn al te zien op de website van de luchthaven van Zaventem. Voor zondag zijn er nog geen aantallen bekend. Het sociaal conflict houdt verband met mislukte onderhandelingen over een nieuwe cao. Volgens de CNE en haar Vlaamse tegenhanger ACV respecteerde Ryanair in zijn voorstellen de Belgische arbeidswetgeving niet. Er wordt ook geklaagd over fouten in de loonfiches. Daarnaast wordt er ook elders in Europa bij Ryanair gestaakt.