Dan heeft de Future Life Factory, een spin-off van Panasonic, misschien wel het ultieme gadget voor u uitgevonden. Het bedrijfje ontwierp oogkleppen voor op kantoor, in gebruik en uitzicht vergelijkbaar met wat paarden in een stoet dragen.

Het hebbeding maakt dat u veel minder last hebt van collega's, want u ziet ze niet alleen nog amper, u hoort ze ook niet meer.

Voorlopig is het niet meer dan een concept, maar als Future Life Factory genoeg geld ophaalt met crowdfunding, wordt de Wear Space ook echt gemaakt. Kost maar 260 dollar.

Dan heeft de Future Life Factory, een spin-off van Panasonic, misschien wel het ultieme gadget voor u uitgevonden. Het bedrijfje ontwierp oogkleppen voor op kantoor, in gebruik en uitzicht vergelijkbaar met wat paarden in een stoet dragen. Het hebbeding maakt dat u veel minder last hebt van collega's, want u ziet ze niet alleen nog amper, u hoort ze ook niet meer. Voorlopig is het niet meer dan een concept, maar als Future Life Factory genoeg geld ophaalt met crowdfunding, wordt de Wear Space ook echt gemaakt. Kost maar 260 dollar.