Operationeel directeur Marthe Palmans verlaat in onderling overleg de winkelketen Veritas.

Het vertrek wordt bevestigd door topman Marc Peeters, maar verder geven ze geen commentaar. Palmans bekleedde sinds 2006 verscheidene managementfuncties bij de keten, die is gespecialiseerd in de verkoop van modeaccessoires en naaigerei. Ze wordt opgevolgd door aankoopdirecteur Ine Verhaert.

De wissel heeft geen invloed op de expansiestrategie van de retailer. Veritas mikt op 130 winkels in België en Luxemburg tegen 2105. Nu heeft het er 110. De jaaromzet bedraagt meer dan 100 miljoen euro.

Eerder dit jaar brandde in Kontich nabij de hoofdzetel een grote opslagloods van Veritas uit. Maar de keten kon een snelle doorstart maken en de dagelijkse werking van de winkels kwam niet in het gevaar.

Operationeel directeur Marthe Palmans verlaat in onderling overleg de winkelketen Veritas. Het vertrek wordt bevestigd door topman Marc Peeters, maar verder geven ze geen commentaar. Palmans bekleedde sinds 2006 verscheidene managementfuncties bij de keten, die is gespecialiseerd in de verkoop van modeaccessoires en naaigerei. Ze wordt opgevolgd door aankoopdirecteur Ine Verhaert. De wissel heeft geen invloed op de expansiestrategie van de retailer. Veritas mikt op 130 winkels in België en Luxemburg tegen 2105. Nu heeft het er 110. De jaaromzet bedraagt meer dan 100 miljoen euro. Eerder dit jaar brandde in Kontich nabij de hoofdzetel een grote opslagloods van Veritas uit. Maar de keten kon een snelle doorstart maken en de dagelijkse werking van de winkels kwam niet in het gevaar.