"De financiële resultaten en de veranderende markt dwingen tot een aanpassing van de commerciële strategie, positionering en organisatie van beide merken in België. Deze transformatie wordt ondersteund door een investeringsplan van 61 miljoen euro en zou tot het verlies van de tewerkstelling van maximaal 505 medewerkers kunnen leiden", luidt het in een persbericht.

De herstructurering zal worden gespreid over enkele jaren, tot einde 2018. De directie belooft "alles in het werk te stellen om zoveel mogelijk naakte ontslagen te vermijden".

Het banenverlies wordt voorzien in de winkels en op het hoofdkantoor in Wommelgem, "als gevolg van interne reorganisatie en het stopzetten van sommige diensten". (Belga/NS)

"De financiële resultaten en de veranderende markt dwingen tot een aanpassing van de commerciële strategie, positionering en organisatie van beide merken in België. Deze transformatie wordt ondersteund door een investeringsplan van 61 miljoen euro en zou tot het verlies van de tewerkstelling van maximaal 505 medewerkers kunnen leiden", luidt het in een persbericht. De herstructurering zal worden gespreid over enkele jaren, tot einde 2018. De directie belooft "alles in het werk te stellen om zoveel mogelijk naakte ontslagen te vermijden". Het banenverlies wordt voorzien in de winkels en op het hoofdkantoor in Wommelgem, "als gevolg van interne reorganisatie en het stopzetten van sommige diensten". (Belga/NS)