Het bericht wordt bevestigd door een bron die bij de transactie betrokken is. Omdat er nog een onderzoek van de boeken bezig is, kan een en ander nog niet officieel publiek worden.

"Willemen en Aswebo richten zich op totaal verschillende niches", verantwoordt een partij de verkoop, die in april afgerond zou worden. "Willemen doet algemene aannemingen en kan schaalgrootte creëren via de publieke wegenbouw."

Aswebo heeft ook een participatie van 50 procent in het Limburgse Aannemingsbedrijf Kumpen. "En dat zal zo nog een tijd blijven", zegt de insider. "Geografisch dekken ze verschillende gebieden, zodat er van kannibalisme geen sprake is."

H.B.

Het bericht wordt bevestigd door een bron die bij de transactie betrokken is. Omdat er nog een onderzoek van de boeken bezig is, kan een en ander nog niet officieel publiek worden. "Willemen en Aswebo richten zich op totaal verschillende niches", verantwoordt een partij de verkoop, die in april afgerond zou worden. "Willemen doet algemene aannemingen en kan schaalgrootte creëren via de publieke wegenbouw." Aswebo heeft ook een participatie van 50 procent in het Limburgse Aannemingsbedrijf Kumpen. "En dat zal zo nog een tijd blijven", zegt de insider. "Geografisch dekken ze verschillende gebieden, zodat er van kannibalisme geen sprake is." H.B.