De fondsbeheerder CBRE Global Investors bekijkt alle opties. Dat bericht De Tijd.

Waasland Shopping en Wijnegem Shopping behoren tot de succesvolste shoppingcenters in ons land. Jaarlijks trekken ze respectievelijk 6,3 miljoen en 9 miljoen bezoekers. Er is geen leegstand.

Enkele aandeelhouders willen nu graag cashen, meldt de vastgoednieuwsbrief Retailfocus (Expertise). Patrick Meutermans van de Amerikaanse fondsbeheerder CBRE Global Investors Belgium bevestigde aan De Tijd dat "alle mogelijkheden worden bekeken om de meerwaarde naar buiten te brengen".

(Belga/MS)

De fondsbeheerder CBRE Global Investors bekijkt alle opties. Dat bericht De Tijd.Waasland Shopping en Wijnegem Shopping behoren tot de succesvolste shoppingcenters in ons land. Jaarlijks trekken ze respectievelijk 6,3 miljoen en 9 miljoen bezoekers. Er is geen leegstand. Enkele aandeelhouders willen nu graag cashen, meldt de vastgoednieuwsbrief Retailfocus (Expertise). Patrick Meutermans van de Amerikaanse fondsbeheerder CBRE Global Investors Belgium bevestigde aan De Tijd dat "alle mogelijkheden worden bekeken om de meerwaarde naar buiten te brengen".(Belga/MS)